ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με την πλήρωση θέσηςαπασχόλησης υποστηρικτή εργασίας με κωδ 103Α με σύμβαση μίσθωσης έργου ή σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου4 με τίτλο “Δημιουργία και διετή πιλοτική λειτουργία Εξειδικευμένου Γραφείου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης (ΕΓΥΑ) για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) στον ΚοιΣΠΕ ΤΟΨΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΙΡΙΣ", της Πράξης με τίτλο «Δημιουργία Δικτύου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) και άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), μέσω λειτουργίας Εξιδεικευμένων Γραφείων Υποστηριζόμενης Απασχόλησης από ΠΟΚοιΣΠΕ και ΚοιΣΠΕ» και Κωδικό ΟΠΣ 5217909.
Έχοντας υπόψη:
- Τις διατάξεις:
α. του Ν. 4622/2019 (ΦΕΚ 133/Α/07.08.2019) «Επιτελικό Κράτος: οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κεντρικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης».
β. του ν. 4635/2019 (Τεύχος Α΄167/30.10.2019), Μέρος ΙΗ: Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (άρθρα 129 έως και 141).
γ. της με αρ. πρωτ. 62564/4.6.2021 (Β’ 2442) Υπουργικής Απόφασης «Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου - Κανόνες Επιλεξιμότητας δαπανών για τα προγράμματα του ΕΠΑ 2021-2025».
- Την Α.Π: Α3α/Γ.Π.οικ.59943 από 13-11-2023 Απόφαση ένταξης της Πράξης «Δημιουργία Δικτύου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα και άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, μέσω λειτουργίας Εξιδεικευμένων Γραφείων Υποστηριζόμενης Απασχόλησης από ΠΟΚοιΣΠΕ και ΚοιΣΠΕ», με Κωδικό ΟΠΣ: 5217909 στο «ΤΠΑ ΥΓΕΙΑΣ 2021-2025» (ΑΔΑ: ΨΚ6Ι465ΦΥΟ-ΓΦΛ) όπως τροποποιήθηκε με την Α.Π: Α3α/Γ.Π.οικ. 49834από 07-11-2025 (ΑΔΑ: 6ΘΑΩ465ΦΥΟ-1ΦΑ) 1η Τροποποίηση της Πράξης «Δημιουργία Δικτύου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα και άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος, μέσω λειτουργίας Εξιδεικευμένων Γραφείων Υποστηριζόμενης Απασχόλησης από ΠΟΚοιΣΠΕ και ΚοιΣΠΕ» με Κωδικό ΟΠΣ 5217909 στο «ΤΠΑ ΥΓΕΙΑΣ 2021-2025» σύμφωνα με την οποία αποφασίζεται ηεπέκταση της πιλοτικής λειτουργίας της πράξης και των 6 υποέργων έως την 31/03/2026.
- Την με αριθμ. πρωτ. 337/01-12-2023 Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα (αυτεπιστασία) από τον ΚοιΣΠΕ ΤΟΨΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΙΡΙΣ".
- Τη με αριθμ. πρωτ.435-31-07-2024 1η Τροποποίηση Απόφαση Υλοποίησης με Ιδία Μέσα (αυτεπιστασία) από ΚοιΣΠΕΤοΨΥ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής «ΙΡΙΣ» με ΑΔΑ: 6Κ6846ΝΞΜΞ-ΥΘΔ
- Την υπ’ αριθμ. 27/07-11-2025 Απόφαση ΔΣ του ΚοιΣΠΕ ΤΟΨΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΙΡΙΣ", Θέμα 1o: Μη αποδοχή του μοναδικού υποψήφιου της θέσης του Υποστηρικτή Εργασίας κωδ. 103.Α. στα πλαίσια της με ΑΠ.699/13-10-2025 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Έγκριση Επαναδημοσίευσης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με την πλήρωση θέσης απασχόλησης Υποστηρικτή κωδ.103Α με σύμβαση μίσθωσης έργου ή σύμβαση εξαρτημένης εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 με τίτλο “Δημιουργία και διετή πιλοτική λειτουργία Εξειδικευμένου Γραφείου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης (ΕΓΥΑ) για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) στον ΚοιΣΠΕ ΤΟΨΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΙΡΙΣ", της Πράξης και Κωδικό ΟΠΣ 5217909 με ΑΔΑ: Ψ9ΤΟ46ΝΞΜΞ-Χ7Γ
ΚΑΛΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ/ ΝΕΣ
Όπως προβούν στην υποβολή αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντοςστο πλαίσιο υλοποίησης από τον ΚοιΣΠΕ ΤΟΨΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΙΡΙΣ", του Υποέργου 4 με τίτλο “Δημιουργία και διετή πιλοτική λειτουργία Εξειδικευμένου Γραφείου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης (ΕΓΥΑ) για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) στον ΚοιΣΠΕ ΤΟΨΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "ΙΡΙΣ", της Πράξης με τίτλο «Δημιουργία Δικτύου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης για Άτομα με Σοβαρά Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα (ΑμΣΨΠ) και άτομα με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ), μέσω λειτουργίας Εξιδεικευμένων Γραφείων Υποστηριζόμενης Απασχόλησης από ΠΟΚοιΣΠΕκαι ΚοιΣΠΕ» και Κωδικό ΟΠΣ 5217909, που χρηματοδοτείται από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025.
![]() |
![]() |
Μεταφορτώστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και την αίτηση συμμετοχής στο Συνημμένο αρχείο που ακολουθεί:


