Τα νέα μας

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. ΙΡΙΣ στις 1/03/2024, παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Δήμου Αμπελόκηπων - Μενεμένης σε συνεργασία με το SkyWalker: «Job day - Επί το Έργον».

Previous Next

Με ιδιαίτερη χαρά ο Κοι.Σ.Π.Ε. «ΙΡΙΣ» συμμετείχε στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στην Υγεία «Ψυχική Υγεία και Εργασιακή Ένταξη: Αλλάζοντας το τοπίο μέσω της Υποστηριζόμενης Απασχόλησης & των ολοκληρωμένων παρεμβάσεων των Κοι.Σ.Π.Ε. και της ΠΟΚοιΣΠΕ» που πραγματοποιήθηκε από την ΠΟΚοιΣΠΕ το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Με το έναυσμα της νέας χρόνιας, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα οι εργαζόμενοι, το Διοικητικό Συμβούλιο και Μέλη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης «Ίρις» κόψαμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, στα γραφεία του Συνεταιρισμού.

H Εταιρεία Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Αποκατάστασης «Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.», στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, δράση για την Ψυχική Υγεία, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Ερμού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. «ΊΡΙΣ» σε συνεργασία με την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α., πρόκειται να πραγματοποιήσει δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, την Τετάρτη 10.10.2018, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αγ. Σοφίας και Ερμού, 10:00 - 13:00, με θέμα: "Σ’ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΗΣ".

Previous Next

Στις 28.04.2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής «ΊΡΙΣ», στην οποία εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού.