"Είπαν για εμάς"

"Επιχείρηση καθαριότητας με απώτερο νόημα, το θέμα του Vice Greece.

Μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη η οποία προσφέρει ευκαιρίες εργασίας σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχικά προβλήματα."

Previous Next

"Ακολουθήσαμε για μια ημέρα τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης «Ίρις», που βοηθάει ανθρώπους με ψυχικά νοσήματα να επανενταχθούν στην κοινωνία.

«Καθαρίζουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τον χώρο σας. Ασυναγώνιστες τιμές»: Η ρεκλάμα στο ελαφρώς γαλάζιο φυλλάδιο που κυκλοφορεί, διαφημίζει ένα συνεργείο καθαρισμού με το όνομα Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης «Ίρις». Πρόκειται για συνεργείο καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη, εργαζόμενοι του οποίου είναι ψυχικά ασθενείς που εντάσσονται πάλι στην κοινωνία."

"ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ καθαρισμού που... καθαρίζει τις ψυχές ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα λειτουργεί εδώ και περίπου έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για το συνεργείο καθαρισμού του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης "Ίρις", το οποίο προσλαμβάνει άτομα με ψυχικά προβλήματα και όχι μόνο τους προσφέρει δουλειά, αλλά βοηθά στην επανένταξή τους στην κοινωνία."

"Στην ομαλή ένταξη των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα βοηθάει το συνεργείο καθαρισμού του κοινωνικού συνεταιρισμού Ίρις.

Το συνεργείο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Μάιο ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει θετική επίδραση στα άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας."

"Μια πόρτα στην κοινωνία και στην εργασία «ανοίγει» σε άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες κοινωνικός συνεταιρισμός στη Θεσσαλονίκη, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εργαστούν σε υπηρεσίες κέτερινγκ, συνεργείο καθαρισμού αλλά και να «φροντίσουν» έναν βιολογικό αμπελώνα.

Με τη συνδρομή εξειδικευμένου προσωπικού, ο Κοι.Σ.Π.Ε Ιρις έχει ως κύριο στόχο την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και την ενεργοποίησή τους επαγγελματικά, αλλά και την άρση των χρόνιων προκαταλήψεων που απομονώνουν αυτά τα άτομα από το σύνολο."

"Την ευκαιρία να ενταχθούν ομαλά στον εργασιακό χώρο δίνει σε άτομα που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα το νέο συνεργείο καθαρισμού του Κοινωνικού Συνεταιρισμού (Κοι.Σ.Π.Ε.) Ίρις.

Το συνεργείο καθαρισμού ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον Μάιο και απασχολεί ήδη έξι άτομα.

Η 52χρονη Αθανασία είναι ένα από αυτά. Όπως αναφέρει μιλώντας στη Voria.gr η εργασία της στο συνεργείο την έχει βοηθήσει πολύ."